Äntligen musikvideoinspelning!

Det var nästan ett och ett halvt år sedan vi spelade in videon till "Wrath of Judgement" som i skrivande stund fått över 120.000 visningar! Tanken var att vi skulle börja spela in EP nummer 2 redan i somras men av olika anledningar blev allting uppskjutet.

Men nu är vi här! Första låten på EP:n är inspelad och är snart ivägskickad till mixning. Videon till låten började planeras i förväg av filmteamet för att vi ska kunna hålla tempot uppe då vi tänkt släppa videon som en teaser inför EP-släppet.

Det visade sig inte helt lätt att planera en musikvideo mitt i vintern... En fotosession kan man stå ut med utomhus, i alla fall för ett par bilder. Men en musikvideo går inte att göra på 20 min, det tar timmar... Minst. Så det var bara att leta rätt på en tillräckligt stor lokal och göra det bästa av saken! Även sidestoryn lyckades vi fixa på ett bra sätt, men det blir en överaskning vid video-releasen!
Kommentarer
Postat av: Kristian

Hei! Jeg har akkurat begynt å lese bloggen din. Hørte nettopp på en av sangene deres, og jeg må si dere er jævlig gode!Hilsninger fra Norge.

2012-01-29 @ 23:12:07
URL: http://violenceandsuch.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0