Ny Rysslandsturné bokad med Frantic AmberNu är det klart att i September ska vi tillbaka till Ryssland för en två-veckorsturné där vi själva headlinar. Helt awesome! Hittills så ser gigschemat ut så här med några TBA-datum kvar:

Sep. 02 2011 - [to be announced]
Sep. 03 2011 - Tula
Sep. 04 2011 - Kaluga
Sep. 05 2011 - [to be announced]
Sep. 06 2011 - Voronezh
Sep. 07 2011 - Moscow
Sep. 08 2011 - Penza
Sep. 09 2011 - Ryazan
Sep. 10 2011 - Smolensk

Förra gången vi åkte dit var i mars när vi spelade fem datum med Hysterica på bland annat Rysslands största female voice festival Zheleznye Devy (Iron Maidens). Mer om förra turnén går att läsa här:

Metal Valkyries Tour - Mars 2011
(Hysterica och Frantic Amber)
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5


Sweden Rock Festival

För att fortsätta på Sweden Rock-historien.. Vi giggade ju inte bara utan stannade kvar även på fredagen och lördagen då Studiefrämjandet (Nemis) fixat backstage-pass för de tre dagarna åt alla Nemis-band! Samma dag som vi spelade såg vi Judas Priest. De var svinbra även om jag saknade KK Downings sound. Varför var han tvungen att hoppa av innan sista världsturnén?


Halford, the man, the myth, the metalgod!


Nya gitarristen Richie Faulkner goes KK Downing style..

Vi sov aldrig i tält då vi hade alla grejer med oss, gitarrer, förstärkare med mera. Men Studiefrämjandet hade fixat sovplatser åt oss på ett läger, där alla band fick sova och där det ingick frukost och lite annat. Mitt ute i ingenstans låg det men det var mycket trevligt!


Där vi bodde!


Vår "stuga", haha!

En lustig sak var att vi hade bett om en stuga och skulle betala extra för det, men när vi kom dit så var det bara en enda stor sovsal som var "stugan". Stugorna var väl slut kanske då vi inte behövde betala extra men lite roligt var det att hela salen med 30 sovplatser var vår.


Rob nr 2


Mr Zombie verkade uppskatta Sverige! :-)

Dag nummer två började för vår del som ni kanske ser med Rob Zombie. Nu gillar jag själv bara ett par låtar med han men man kan inte ta ifrån honom att han gör en grym show live. Allt var jäkligt snyggt och uttänkt, ljudet var bra också. Men jag kan inte förstå att ett sånt synthbaserat band inte har en keyboardist?


Ljuva festivalsommaren äntligen här!


Glömde min solbrillor hemma men fick låna ett par av Sandra, tack Sandra!

Ett av de bästa gigen på hela festivalen var den här dagen. Helloween gjorde nämligen ett helt fanatiskt gig! Med glöd, tajthet och ren spelglädje framförde de ett genomrepat medley på 3-4 låtar. Allt satt som smort och det hade varit perfekt om det inte hade varit för det fantastiskt dåliga ljudet. Basen och baskaggarnas djupa bas dränkte allting, sång som gitarrer, vilket inte är så lyckat i melodiös metal... Och öronproppar gjorde ingen skillnad, öronen var helt mörbultade efter konserten på ca 50 min.


Min bästa liveupplevelse från SRF 2011 - Helloween


Taggade som fan var de!

Förutom att se band så rörde vi oss mellan tre ställen på festivalen: bilen, logen vi hade innan giget (som konstigt nog var tom hela tiden så vi kunde dra oss undan där dem andra dagarna med) och inte minst backstage-baren.


Logen - enda soffan på området eller?


Det var tur att vi fick in vanen på backstageområdet då vi kunde ha våra grejer där, ombyten med mera. Fungerade utmärkt som ersättare för tält.


Kan säga såhär att det blev en del redbull-jäger i den där baren... :-D

Den sista dagen började med att vi åkte in tidigt för att se Lee Aaron och Destruction. Frukosten bestod av det vanliga (mackor och gröt) så vi kunde bygga på med alkoholen hela dagen. Lee Aaron var en fruktansvärd besvikelse då vi hade väntat oss "Metal Queen" från 80-talet och ut kom en pop-tjej i rosa jacka. Inget ont om pop då, men det är inte det man vill se på SRF kanske...


Uppdukat och klart!


"Hotellfrukosten" :-)

Destruction däremot levererade precis enligt förväntningarna - och mer därtill! Trots deras tidiga tid så lyckades de få igång de bakfulla hårdrockare till att göra en tapper moshpit så där lite lagom fjärde dagen på festivalen. Många hade nog inte ens vaknat då det tyvärr såg lite tomt ut på området, där missade nåt om ni inte var där! ;-)


Destruction på Sweden Stage


Grymt bra!

Mitt i allt kommer Sandra flygande och drar en mot sidan av scenen. Hon hade gått iväg för att köpa en öl eller så och hade sett att hon kände en av scenchefernapå Sweden Stage. Han tog snällt upp oss på scen så vi fick se resten av giget där!


Sandra och jag med en av med en av scencheferna på Sweden Stage!


Samma gig - ny vinkel! ;-)

Efter giget var det snart dags för Zakk Wylde:s presskonferens, eftersom vi hade backstagepass var det för oss bara att knalla in och lyssna. Ganska coolt faktiskt. Zakk svarade på frågor om alltifrån om han hade några favoritalbum som han spelat på till frågor om nya skivan med BLS och om OZZY-tiden. Alla tog för givet att han skulle gästspela med Ozzy eftersom de spelade samma dag, så ingen frågade ens om det. Men det visade sig dock inte alls vara på tapeten eftersom aldrig blev så...

Vi återvände gång på gång till backstage-baren, inte minst för de goda redbull-drinkarna! Vissa hade dock roligare än andra och då de dansade på borden, haha!


Erik Röjås, vår livetrummis som tappert ställde upp för oss i sista minuten och kom med oss till Sweden Rock!
Lite dans på bord och stolar backstage någon?

Senare på kvällen skulle vi se flaggskeppet Ozzy. Jag hade stora förhoppningar om att det skulle bättre än förra gången jag såg honom i Stockholm. Tyvärr visade det sig vara en stor besvikelse då han av någon anledning inte alls kunde sjunga. Det var falskt hela tiden.. Vi stod faktiskt inte ut och titta klart. Vad var det för fel egentligen, hade han ingen medhörning alls, är det drogerna eller snarare kanske bristen på drogerna?Deicide x2Jag kanske aldrig nämde mina besök på Metaltown och Copenhell, det gick så snabbt med tankarna på annat håll har jag tråkigt nog inte "left i bloggen". Hur som helst, lite uppdateringar kommer här!Planen var att jag bara skulle till Metaltown för att jag hade en plats på listan av ingen mindre än Ralph Santolla i Deicide. Vi lärde känna varann på nätet som kompisar och när han frågade sina vänner på facebook om någon ville ha gästlistplats så fick jag en av dem.


Hahaha, sjysst område det var!


En bacardi breezer i solen i väntan på att bli insläppt var inte så fel...

Det spontana i det hela var de spelade även på Copenhell på fredagen, och eftersom Elizabeth numera bor i Danmark så kunde jag dels hälsa på henne och dels att sova. Inte heller fel att få se både Deicide och Judas Priest två gånger!Sagt och gjort, Ralph fixade in mig på listan även där och resan klockan sex på morgonen med tåg från Stockholm var inledd. Tyvärr vill Elizabeth nu åka direkt till Metaltown då även hon fick gästlisteplats och faktiskt hade träffat en ny kille som skulle vara där båda dagarna. Så jag fick åka och träffa Deicide själv...creepy!
Ralph var förstås jättetrevlig som vanligt och vi hängde en del med killarna i Malmöbandet Visceral Bleeding, förutom de andra medlemmarna i Deicide. Martin, sångare i Visceral Bleeding var dock mycket bättre på att ta bilder än jag så jag har fått låna ett par av hans bilder. Tack Martin!Vi satt en del och förfestade i logen men gick också ut på området och fixade med tekniska prylar som strulade. Vad är det med pedaler egentligen? Hur som helst, även gitarrerna fick en sista koll av gitarrteknikern och sedan gick vi tillbaka till logen när Ralph skulle värma upp.


Ralph värmer upp innan giget!

När det var dags för soundcheck så gick vi dit och tog lite dricka från logen med oss. Deicide gjorde en snabb soundcheck innan de gick upp. Folk hade dock redan börjat samlas framför scenen.


Dags för soundcheck!


Steve och Ralph redo för gig, fotas här med Tobias från Visceral Bleeding.

Setlisten för Copenhell var något kortare (än Metaltown):

1. Once Upon the Cross
2. When Satan Rules His World
3. Serpents of the Light
4. Hang in Agony Until You're Dead
5. They Are the Children of the Underworld
6. Witness of Death
7. Into the Darkness You Go
8. How Can You Call Yourself A God
9. Lunatic of God's Creation
10. Sacrificial Suicide


Martin och jag kom på att vi hade gemensamma bekanta då hans fästmö Lina Tiger spelar trummor i bandet Godass som vi har lirat med både på Sweden Rock förra året och på Harry B James i år. Världen är liten! :-DEfter giget var det förstås Judas Priest och efter det så gick man faktiskt och la sig rätt tidigt då man skulle dra till göteborg tidigt dagen efter! Jobbigt läge att flänga och hit dit men det var det värt!


På morgonen.. På tok för tidigt!

Till metaltown kom jag dock rätt sent då jag mötte grabbarna på hotellet och det tog ett bra tag innan de åkte till festivalen. Väl där gick allt som på räls: middag, riggande, soundcheck. På detta gig fick jag mer bilder och videos, dock så var jag sämre på att ta bilder backstage... Här är i alla fall lite godbitar från Metaltown!Setlisten för Metaltown var:

1. Homage for Satan
2. Dead by Dawn
3. Once Upon the Cross
4. Scars of the Crucifix
5. When Satan Rules His World
6. Serpents of the Light
7. Hang in Agony Until You're Dead
8. Conviction
9. They Are the Children of the Underworld
10. Death to Jesus
11. Dead but Dreaming
12. Witness of Death
13. Desecration
14. Into the Darkness You Go
15. How Can You Call Yourself A God
16. Kill the Christian
17. Lunatic of God's Creation
18. Sacrificial Suicide

Några videos:

Så hur var gigen då?

Deicide måste jag säga är jäkligt duktiga musiker, i mina öron låter de fruktansvärt rutinerade och på dessa gig så hade folk väntat länge på att få se dem - vilket märktes! Jag tyckte båda gigen var skitbra även min favorit var Copenhell, där jag tyckte ljudet var bättre. Dock så var publiken betydligt bättre på Metaltown där tältet faktiskt gjorde det hela lite mer intimt och sen hade de också en längre setlist. Det var hur som helst grymt att se båda gigen!

Megadeth/Hypocrisy - "Strange Ways"


Nick Menza, David Elefsson, Marty Friedman och Dave Mustaine spelade in covern "Strange Ways"


"Strange Ways" finns med på Megadeth boxen "Warchest" och finns att köpa på I-Tunes/Spotify.Hypocrisy versionen av "Strange Ways" finns med på tribute albumet "A Tribute To The Creatures of the Night"


Orginalet från "Hotter Than Hell"

Megadeth Sudden Death


Megadeth - "Sudden Death" är inspelad exklusivt för Guitar Hero "Warriors of Rock" och är
den första inspelningen återvändande bassisten Dave Elefsson är med på sedan 2002.


Megadeth - "Sudden Death" finns att köpa på I-Tunes. Vad tycker du om låten?

The Thing 2011


John Carpenters mästerverk "The Thing" där Kurt Russell gör en paradroll har
fått en prequel.

En amerikansk vetenskaplig expedition till den frusna Antarktis avbryts plötsligt av en helikopter med norrmän som jagar en hund. Helikoptern som jagar hunden kraschar och lämnar ingen förklaring till jakten. Under natten muterar hunden och attackerar andra hundar i buren. Teamet börjar undersöka hunden och inser snart...
Den nya "The Thing" filmen är en prequel och utspelar sig tre dagar före händelserna i John Carpenters "The Thing".Kate Lloyd och hennes två assistenter Davida Morris och Adam Goodman går med i ett norskt forskarlag som har snubblat över ett kraschat utomjordiskt rymdskepp begravt i isen i Antarktis. De upptäcker en varelse som verkar ha dött i kraschen för eoner sedan.


En öl med Tina

Tanken var att gå och ta en öl med min kompis Tina så här i sommarvädret. Nu blev det ju inte bara en öl kanske, och kanske inte bara öl då vi käkade också, men det var mycket trevligt. Tina är förresten butikschef på Shock i Stockholm, de har grymma grejer, kolla in hemsidan! www.shock.se

Nämde jag att jag skaffat en iphone 4 som jag kan ta lite coola bilder med? Love it!

Big Four - Ullevi

Den 3:e juli var äntligen dags för Big Four! Det är knappt att jag fortfarande inte kan fatta att Big Four faktiskt kom till Sverige?!? Och jag var ändå där... Ja, så stort var det, för mig i alla fall. Att se dessa fyra jättar tillsammans, som jag gillar allihop, rakt efter varann var en sak som jag hade på listan att göra i år, oavsett om de kom till Norden eller inte. Faktum var att jag hade spanat in mig på att åka till England för att se dem, för där var de minsann bokade. Men nog började man ana ugglor i mossen när Slayer och Megadeths spelning i höst ställdes in på grund av näraliggande konkurrans... Men inte ens då vågade jag tro att de faktiskt skulle komma till SVERIGE!Så ni förstår kanske hur glad jag blev? Eftersom jag fått en biljett till Slayer/Megadeth-konserten av Marcus i julklapp så bytte han den mot en biljett till Big Four åt mig och det kändes naturligt att åka tillsammans ner nu, även om vi gjort slut. Resesällskapet ner blev då Marcus och Jimmy från Sterbhaus och jag och Sandra från FA. Tidigt kl. 7 på morgonen hade det bestämts att vi skulle åka. Jag och Sandra hade dock varit ute dagen innan och lyckades väl inte komma hem förrens vid fem-snåret så mycket sömn blev det i allafall inte innan vi åkte... Men då när det väl var dags att åka så lyckades vi tjejer paxa baksätet och kunde därmed få lite sömn och lite mindre bakfylla (hahaha) på vägen dit.När vi väl kom dit vid halv ett så undrade vi lite (läs jag) om varför vi åkt så tidigt för? Inte ens det goda pastahaket vi alltid brukar äta på när vi är i Göteborg hade öppnat! Hungriga gick vi runt tills stället öppnade, men väl där så var allt ok för vi fick både god mat i oss samt påbörja festandet med lite öl. Efter lunchen gick vi till bilen och förkrökade lite, ingen av oss brukar gilla den blaskiga ölen som alla konserter har. Och finns det egenligen något som slår redbull/jägermeister i solen? Inte mycket i alla fall!När klockan började dra ihop sig så började vi röra oss mot området och träffade på en massa trevligt folk, inte minst från Close-up med både Robban och Peter på plats. Vi gick in med dem och först ut var de supertaggade Anthrax!

ANTHRAXAnthrax var verkligen glödheta, de är nog det band som har mest att vinna på en sån här turné med Big Four samlade, och de visade dem verkligen att de inte tänkte lämna till slumpen. Tajt, välspelat och med den förmodligen bästa sången för kvällen så visade dem att de verkligen är kvar i game:et. Tyvärr var ljudet inget vidare, basen slog igenom hela tiden och de enda diskanterna eller midtonerna man hörde var sången, i alla fall där vi stod. Jäkligt tråkigt att inte höra gitarrerna ordentligt. Men det gör ju att man ser ännu mera fram emot att de kommer tillbaka till Skandinavien. Jag hoppas att de gör det är lika hungriga då!Anthrax setlist:

1.Caught in a Mosh
2.Madhouse
3.Antisocial
(Trust cover)
4.Indians
5.Fight 'Em Till You Can't
6.Only
7.I Am The LawMEGADETH

Nästa band till rakning var Megadeth! Som konstigt nog inte hade någon backdrop... Medans Anthrax hade en skitsnygg stor backdrop så hade Megadeth varken backdrop eller närbildsvideon på som det fanns möjlighet till. Kanske hade de inte kommit överens med vad de skulle ha med Metallica, eller var lata, ingen vet. Något som de inte var lata med var såklart musiken. Megadeth är ett av de tajtaste banden jag sett live, de leverar ALLTID. Så även här, dock inte med samma glöd faktiskt som Anthrax.Av de Megadeth-spelningar jag sett så var detta faktiskt den sämsta, varför har jag svårt att sätta fingret på då de spelade grymt bra som vanligt, men det var nåt i utstrålningen som var annorlunda. Megadeth hade också samma problem med ljudet, i början hur som helst. Efter tre låtar gick alla ut, lite som man undrade varför men när de kom in igen och började på nästa låt så hörde man att gitarrerna var mycket högre. Nu hörde man både gitarrer, bas, trummor och sång utan problem och gitarrljudet var grymt! Basen slog dock fortfarande över ibland, den verkar göra det rätt ofta nu, det var ju likadant på Sweden Rock?

Megadeths setlist:

1.Trust
2.In My Darkest Hour
3.Hangar 18
4.Wake Up Dead
5.Head Crusher
6.Symphony of Destruction
7.Peace Sells
8.Holy Wars... The Punishment Due

SLAYERSedan så äntrade Slayer scenen och drog igång med låten "Disciple ". Fan vilket drag var! Slayer rentav krossade Ullevi med tajt välspelad thrash och energi. De gjorde det totalt bästa giget av alla band enligt mig. Som alla tidigare så var det problem med basljudet men gitarrerna hördes redan från början, i alla fall där vi stod. Det enda man skulle kunna säga om detta gig var att setlisten inte var den bästa, faktum var att deras setlist när de spelade på Sonisphere var 10 ggr bättre.

Slayers setlist:

1.Disciple
2.War Ensemble
3.Postmortem
4.Hate Worldwide
5.Mandatory Suicide
6.Chemical Warfare
7.Snuff
Encore:
8.South of Heaven
9.Raining Blood
10.Black Magic
11.Angel of DeathDet var en glad Araya på Big Four i Göteborg! Han verkade vara mycket nöjd med publiken.. Till slut tog han faktiskt fram en kamera och filmade publikhavet, se videon nedan. Det är nästan så man börjar tro att svensk publik är speciell...

METALLICASlutligen så var det dags för Metallica och nog för att de andra banden hade gjort jäkligt bra gig så har Metallica något extra som trots en del missar (främst från Kirks sida) gjorde Metallica-spelningen en upplevelse utöver dem andra. Spelmässigt och energimässigt vann Slayer men Metallica hade bättre setlist. För en gångs skull så körde nämligen Metallica 90% gamla låtar, va fan säger man när de startar konserten med "Hit the lights"?!

Jävligt bra var det, inte minst för att Lars en gångs skull så körde med klick live... Så det var tajt också! Antingen kände de att de behövde höja ribban lite när de skulle spela med de andra banden, speciellt Megadeth och Slayer är ju alltid snuskigt tajta. Men jag vet inte, kanske spelade även TV-inspelningen gjord av SVT in i det beslutet? Jag hoppas dock att han fortsätter med det, för det faan så mycket bättre än på t.ex. när de spelade på Sonisphere.


Se, Lars med klick!


Jag och Sandra var mycket nöjda med kvällen!Metallicas setlist:

1. Hit the Lights
2. Master of Puppets
3. The Shortest Straw
4. Seek & Destroy
5. Welcome Home (Sanitarium)
6. Ride the Lightning
7. The Memory Remains
8. All Nightmare Long
9. Sad But True
10. The Call of Ktulu
11. One
12. For Whom the Bell Tolls
13. Blackened
14. Fade to Black
15. Enter Sandman
16. Am I Evil? (w/ Megadeth & Anthrax)
17. Damage Inc.
18. Creeping Death
För mig var det en historiskt händelse att se dem tillsammans, även om de första tre banden enligt mig kunde fått mycket mer tid än vad de fick. Metallica, även om jag älskar dem, behövde inte göra Big Four till en Metallica-konsert med tre förband. Vi kom dit för att se Big Four, nu kände jag fortfarande att jag gjorde det med tanke på hur bra det var, men vissa i vårt sällskap i alla fall var besvikna på det.På slutet så gick nästan alla band upp (Metallica, Megadeth och Anthrax) och jammade låten "Am I Evil?" tillsammans. Det var verkligen mäktigt att se. Innan låten satte igång fick man till och med se James Hetfield och Dave Mustaine ge varandra en kram på scen. Man trodde nästan inte sina ögon...


Dave och James precis efter kramen på scen...

För er som missade giget både på plats och när det kördes live at SVT i söndags så går det i repris imorgon på SVT 24 mellan 20:00 och 02:00!Sweden Rock-gigetBättre sent än aldrig eller vad säger man? Nu kommer i alla fall storyn om vårt gig på Sweden Rock Festival. Glada och förväntansfulla packar vi vanen på onsdagen för att börja köra mot Blekinge. Klockan är ca fyra på eftermiddagen när vi är vi är vid replokalen för att lasta in det sista. Det är vi fyra som åker, Sandra, Mio, Elizabeth och jag. Livetrummisen Jolene skulle åka från Karlstad dagen efter då hon hade kortare resväg och vår speltid var klockan sju på torsdagen. Vi kör och kör, eller snarare Mio kör och kör, och när vi kommit halvvägs så får vi ett sms från Erik våran andra livetrummis som säger att Jolene ringt honom och bett honom ta giget då hon plötsligt fått skitont i ryggen.Paniken i bilen växer då vi inte vet om Erik kan få ledigt från jobbet. Vid halv nio på kvällen fick Erik ringa upp sina chefer och be om en akutsemester på två dagar på grund av Sweden Rock, tack och lov har han rockiga och förstående chefer så det gick bra! När detta var klart då så var det bara att vända bilen och åka tillbaka till Stockholm för att hämta honom. Nu tog Elizabeth över körningen ett tag och fick visa sina skills då hon nyligen tagit körtkort. Vid elva på kvällen, då vi fortfarande inte var hemma än så beslutade vi för oss att åka tidigt morgonen efter.Klockan sex på morgonen stod vi där på mötesplatsen och väntade på Mio att komma med bilen. Resan började bra då det var kul att ha alla som skulle spela samlade i bilen och det var skönt att det vi trodde var det värsta problemet var över. Resan tog lång tid lite över 7 timmar minst tills vi snart var framme, vi såg till och med skyltarna till Sweden Rock. Vad händer då om inte att vanen börjar koka?!?

Det var bara att stanna bilen och låta den som åtminstone trodde sig kunna lite mer om bilar, läs Erik, än oss andra gå fram och kika under huven. Det hjälpte inte då vi lyckades få bort locket och allt vatten bara kokades upp i all hast. Snabbt fick Sandra och Elizabeth springa till grannen och hämta en stor kanna med vatten för att rädda bilen medans jag ringer alla nummer jag har till Sweden Rock och Studiefrämjandet som fixat giget åt oss.

Alla är mer eller mindre i panik men till slut får vi bilen att rulla 50 meter i taget och vips så var vi framme. Nu trodde vi ändå att alla problem var ur världen då alla var där, Studiefrämjandet och scenarbetarna, var jättetrevliga. Lyckan varade inte länge förrens vi upptäckte att vi inte fått med oss Mios pedalväska, som innehåller både hennes Boss GT-8 och pedalen till hennes ENGL Powerballtopp.Med alla medel vi hade försökte vi hitta åtminstone en delay men utan lyckas. Inte en enda ENGL Powerball var dessutom inhyrd på hela festivalen heller så hon kunde inte byta ljud. Som tur är så har ENGLn ett utmärkt leadljud även på distkanalen, så valde det lite primitiva alternativet för hennes del att köra pedalfritt.Nu hade vi hoppats på att få se en massa bra band innan vi spelade, men tanke på att vi åka samma dag och inte dagen innan, den extra tiden det tog med bilen och pedaljakten och inte minst den stressen gjorde att det helt enkelt inte hanns med.


När våra vänner i Spitchic spelade precis innan oss så gjorde vi i ordning och värmde upp, sedan var det dags!! Vi gick först upp och fixade med prylarna och gjorde line-check (mindre soundcheck). Men det hela gick mer eller mindre smärtfritt, om vi bortser från Mios trådlösa som började balla ur. När vi väl var på spåret igen gick ut vi ut från och väntade på introt och då hade redan en massa folk börjat samlas, skitkul!

Giget gick skitbra, med hälften av alla pedaler som kunde krångla så var det mindre tekniska problem. Och publiken... Att det var så många där och såg oss när de lika gärna kunde se Accept bredvid var fantastiskt! Sedan slutade Accept att spela tidigare än enligt schemat och då när deras publik gick förbi så stannade de flesta faktiskt och såg det sista låtarna av vårat gig. Det var helt otroligt, såg ut som ett hav människor! En som skulle ha lite koll på att räkna folkmassor och festivalpublik sa att det när det var som mest rörde sig om 8000-10000 st människor, helt klart vårat största gig hittills!

Bilder från giget...


Rickard Nilsson © RN Bild www.rnbild.se


Rickard Nilsson © RN Bild www.rnbild.se


Rickard Nilsson © RN Bild www.rnbild.se


Foto: Martin Johansson © mjfoto.se


Foto: Martin Johansson © mjfoto.se

Foto: Martin Johansson © mjfoto.se


Foto: Martin Johansson © mjfoto.se


Foto: Johan Fredriksson


Foto: Johan Fredriksson


Foto: Johan Fredriksson

Vilken är eran favorit? Här är
ett videoklipp också från giget...Efteråt fick vi till backstagebaren och festade loss tills Judas Priest började spela! Mer om Priest i ett annat inlägg men det var en kanonkväll. :-D

RSS 2.0