Rysslandturné no2 - Dag 2

När vi vaknade blev vi serverade frukost som Dima stått och förberett innan vi vaknade. Sömndruckna och lite halvbakis fick vi jättegod omelett med korv. Sandra, Erik och Mio sov i ett rum. Jag och Elizabeth i ett annat. Valery hade sen sist skaffat sig en några månaders gammal kattunge - hur söt som helst!


Som tur var hade vi inte packat upp så mycket för efter frukosten var det snabbt iväg till Tula for lite shopping och sedan av till Voronezh och turnéns första gig. Dagens spelställe hette Tarantul och skulle visa sig bära upp sitt namn designmässigt!

Tula var precis som vi kom ihåg en lugn och trevlig stad på utsidan, dock så visste vi vad som väntade när vi skulle spela, Tula har nämligen en av de mest röjälskande publiken vi mött hittills! När vi var där senast i mars hade vi nästan lite problem att hålla scenen för oss själva till och med!

Vanen vi skulle åka med på turnéen, en större van som skulle innehålla tre band, visade sig hade gått sönder. Därför fick vi en ny gul van av samma modell som leopardbussen. Detta innebar att vi fick skärna ner på antalet band i bussen till två, så det blev bara vi och Valerys band Cavandish.

 

När det var dags för resan så hade vi alla bunkrat upp med chips, frukt och diverse goda mixdrinkar på burk som proviant på den ca fem timmars långa resvägen. Mio hade förberett sig med sin asienköpta bilkudde så hon kunde få sig en lur när hon helst ville!

 

Till lunch så blev det en krog på vägen, fläsk med potatis blev rätten, mycket gott! Faktum var att rysk mat är väldigt god överlag. Nyttig och fräsch till skillnad från mycket av restaurangmat i Sverige som ibland dryper av fett... Mätta och belåtna körde vi vidare mot Voronezh.

Väl framme följde först soundcheck och snabbt efter det middag. Sedan var det dags för förbanden att spela, bland annat våra vänner i Cavandish. Efter ännu ett band, Neurotic Effect var det dags för oss att gå på scen! Här kommer bilder och videos från giget:

 

Efter giget fick vi en spontanintervju en kille från publiken:Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0