Robbans födelsedagsfest


En glad Robban som fick hedersplatsen vid bordet

I lördags innan spelningen så firade jag något så ovanligt som Robbans 40-årsdag. Nog för att han fyllde år i tisdags förra veckan men eftersom det var en överaskningsfest så fick den inplanerade täckmantels-middagen inte verka misstänksam. Peter Andersson m.fl. samlade då ihop Robbans vänner och lät oss punktligt vänta klockan sju i restaurang Ohlson's källare.


Peter attackerar vitlöksmaten


Den mysiga miljön på Ohlson´s

När dörren äntligen öppnades däruppe, av vad vi kunde se var ett par välkända fötter, så tog det ändå ett bra tag innan de kom ner. Robban hade nämligen bestämt sig för att man inte kunde gå ner i källaren då man minsann brukade äta däruppe och det dessutom såg reserverat ut vid trappan till källaren. Inte kunde de säga till honom att det var dem som reserverat källaren så det var inte helt lätt att övertala honom att komma ner.  Men en vit lögn efter annan om att man visst kunde äta därnere och att det inte såg reserverat ut så gick dem ner.


Mattias Kling med fästmö Sabina och Erik Sandberg


Mätta och betlåtna


Väl nere så blev han välkomnad med "Ja må han leva" samt ett specialnummer av Close-up som redaktionen gjort en extrabeställning på i samband med deadline för januarinumret av tidningen. I tidningen hade man samlat många av Robbans vänner och kollegor som han känt länge inom branschen som hade skrivit varsin text om ett minne eller flera om åren med Robban, förstås tillsammans med ett stort antal ocensurerade bilder som skulle få svärmor att rodna.


Ohlson´s - passande miljö för klistermärken


Fler vänner droppade in med presenter...

Ni kan ju föreställa er att Robban stod ganska djupt försjunken i specialnumret och var ganska okontaktbar ett tag, haha! En av kommentarerna var hur som helst "Ja, det var i alla fall det snyggaste Close-up-omslaget vi haft!" med glimten i ögat. En rolig sak var att ett feltryck hade undgått granskningen mitt på omslaget! Istället för den 25:e januari som är Robbans födelsedag så stod det 25:e juni. En liten miss som kan betraktas som stor, men som hade stort underhållningsvärde under hela kvällen.


Special-special-numret av Close-up! Snart i butikerna.. Eller näe?


Ett av de mer rumsrena uppslagen...

Efter några presenter och öl senare så var maten klar och alla samlades vid borden. Om ni någon gång ätit på Ohlson's så vet ni vad som gäller, vitlök für alles! Många diskussioner om de intressanta bilderna och presenterna utrönte vid middagsbordet. Vitlöken i maten var också förstås ett återkommande ämne då jag skulle giga med Frantic Amber något senare och då förslagsvis skulle få hålla andan för att inte skrämma bort publiken eller döda bandmedlemmarna. Tur att det finns tuggummi. :-)


Grattis Robban!

Kommentarer
Postat av: Fred

Oj, vilken sjysst present... Fan va glad han måste blivit!

2011-02-02 @ 19:08:57
URL: http://woodsmanfred.blogspot.com/
Postat av: Seance

Cool födelsedagsfest. Riktigt smart present med ett specialnummer av Close-up.

2011-02-02 @ 20:21:08
URL: http://seance.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Satan va coolt!

2011-02-04 @ 11:43:37
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0