The Big FourNu är det klart att liveshowen för The Big Four - Metallica, Slayer, Megadeth och Anthrax - kommer på DVD! Det var verkligen hemskt att man varken har råd eller tid att åka ner och se dem live när dem stod på samma scen 22 juni i Sofia, Bulgarien. Och missade bion gjorde man också. Helt slutsålt... Men nu får jag och alla andra en till chans att se dem, nog för att det aldrig blir samma sak, men bättre ingenting!

Konsert-DVD:n kommer finnas tillgänglig 25 oktober 2010 och den bär titeln "The Big Four Live From Sofia". De två DVD-utgåvorna kommer att innehålla alla spelningar i sin fulla längd och en rad intervjuer och bilder "bakom kulisserna". Ni har säkert listat ut att jag kommer köpa den DVD:n då...

Dessa fyra band var tillsammans i startgroparna för genren trashmetal på 1980-talet och har sedan dess dominerat metal-världen. Konserten i Bulgarien i juni var första gången som de fyra banden delade scen, säkert inte minst på grund av rivaliten mellan Dave Mustaine James Hetfield efter Dave fick sparken från Metallica. Kul att se att yxan fått lite jord på sig ändå. ;-)


Kommentarer
Postat av: kirre

kan lova att du inte ärden ände som ska köpa dvd:n =) Den kommer ju lätt bo i mitt dvd ställ:P för bra för att missa juh =)

2010-09-22 @ 07:50:37
URL: http://kirreflikkan.blogg.se/
Postat av: Kim

Löningsdag och allt. Perfekt! :)

2010-09-22 @ 08:26:54
Postat av: Grimgoth

Detta blir nog ballt att se...

Kommer du köpa den?

2010-09-22 @ 09:19:18
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0