Nytt spel - Assassin's Creed Brotherhood



Assassin's Creed Brotherhood är uppföljaren till Assassin's Creed II (dock inte 3:a, snarare en 2,5:a enligt tillverkaren). För er som inte har spelat tvåan eller bara har spelat Assassin's Creed I, så kan jag säga att Assassin's Creed II faktiskt är ett grymt bra spel till skillnad från ettan. Ettan har jämförts med att vara en "demo" till tvåan då det känns som att spelet kom igång på ett annat sätt i tvåan.



Assassin's Creed Brotherhood går ut på att man är lönnmördare i Italien år 1503 i Rom. Spelaren tar även denna gång rollen som Ezio Auditore da Firenze, som man spelade som i Assassin's Creed II, fast denna gång som ledare över ett gäng lönnmördare. I spelet får man en del nya funktioner, bland annat att man kan rida en häst innanför stadens murar och att Ezio kommer att ha flera nya vapen och vertyg för att mörda.



I Assassin's Creed II bjuds det på snygga miljöer, bra story och roliga uppgifter. Grafiken på sina ställen är verkligen grymt snygg. Nu återstår det då med vad denna uppföljare kan erjuda! Spelet släpps idag och Elgiganten har faktiskt kampanj på den så den går att köpa idag för 375:- i butik! Marcus ska iväg och köpa den idag till vårt hushålls PS3.







Kommentarer
Postat av: Fred

Fan va nice, Ska bli kul att sätta tänderna i det!

2010-11-18 @ 14:25:39
URL: http://woodsmanfred.blogspot.com/
Postat av: Fredrik

Har varken spelat 1:an eller 2:an, men jag har sett grafiken i föregående utgåvor och dem har varit väldigt bra. Av bilderna ovan att döma så lär denna version också ha grymt bra grafik.



Jag har tyvärr inte tålamod för den typen av spel och så har jag bara ett Wii i vardagsrummet, och den konsolen är ju inte känd för grafiken.

Ha de bra!

2010-11-18 @ 17:43:15
URL: http://kreem.blogg.se/
Postat av: Gabriella

sv; haha såg de nu, får välä kanske ta itu med den då ;-9 Vad tyckte du om REPOMEN som du skulle se btw!? ;-) hähä

2010-11-18 @ 22:22:45
URL: http://sexdrumsanddeathmetal.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0