Frantic Amber på Kolingsborg



Giget igår kändes riktigt bra, setet var kort men intensivt och det var en hel del folk för att se oss. Det svårt att lira på en måndag då det inte brukar räknas som en av veckans festdagar direkt. Dessutom är det veckans första jobbdag för dem flesta så många vill bara hem efter jobbet. Trots detta var det många kända och okända ansikten där för att se oss igår.

Det var så kul att man ville bara upp på scen igen. Tänk om man skulle få giga idag igen! Men inte bara det, det är förstås väldigt trevligt att logga in på Facebook och mobilen idag och läsa sånt här:

"vill tacka Frantic Amber för en jävulskt bra spelning"

"Grymt bra gig på Kolingsborg!!"

"Ni är suveräna ju!"


Inte varje dag direkt, det kommer jag kunna leva på i minst en månad! Det togs både bilder och filmades på giget, vi hoppas på att kunna lägga upp något snart, åtminstone bilderna. Det är svårt med livevideo då ljudet i kameran ibland slår över och det bara blir sprak. Jag hoppas att ljudet är tillräckligt bra så vi kan lägga upp någonting av det. :-)

Tack så mycket till alla som kom och som gjorde giget möjligt!


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Kul med en lyckad spelning, även om den var kort då! Det är väl ganska bra om det kommer folk, en måndag. Ha det bra! \m/

2010-11-23 @ 11:49:20
URL: http://kreem.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ser fram emot bilder och videos

2010-11-24 @ 16:11:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0