A Headbangers JourneyI hårdrocks dokumentären "A Headbangers Journey" följer vi med antropologen Sam Dunn på hans resa genom hårdrockens historia. Dokumentären är filmad i England,U.S.A. Canada, Norge vi får b.l.a. möta Alice Cooper, Lemmy, Bruce Dickinson och Rob Zombie med flera, samt banden Black Sabbath, Slayer,Dio m.m.

Vi får b.l.a. följa med på en vandring i de norska bergen och till Wacken Festival i Tyskland samt en rättegång med Dee Snider. Om ni inte har sett denna redan så är den ett måste!På den amerikanska dubbel disc utgåvan av "A Headbangers Journey" finns det bonus material som "Mini Documentary on Norwegian Black Metal", "Lemmy at The Rainbow" m.m.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Sv. här nere hos oss börjare det bli vitt men slaskigt i Norrköping. Jag bor utanför stan, så hemma lär det vara mer snö och mindre slask.Stockholm kan vara väldigt fint på vintern, men då måste det vara ganska så rejält med snö så att man slipper slasket. Tänk om det sket i att salta vägarna och 08:orna lärde sig att köra bil på halt underlag. Vad fint ni skulle ha det då. :) Ha de!

2010-11-09 @ 15:02:39
URL: http://kreem.blogg.se/
Postat av: Kim

Har sett den. Bra och intressant!... :)

2010-11-09 @ 15:17:00
Postat av: Fred

Jävlar va' nice, den måste jag ha!

2010-11-09 @ 16:30:35
URL: http://woodsmanfred.blogspot.com/
Postat av: Fredrik

Sv. Jag är dåliga på att spela, tålamodet tar lätt slut. Har ett Wii i vardagsrummet som mest samlar damm. Sonen har PS3 och en ny PC, men den är mest surfdator. Gillar Tekken, hade det till X Box 360, men den är såld efter att dammlagret blev för tjockt.Tack för länkningen föresten! \m/

2010-11-10 @ 08:08:05
URL: http://kreem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0