Frantic Amber på Rockkaraoke!


Brudarna på plats för att parta!

I söndags gick jag och större delen av bandet efter repet (alla utom Emelie) till Anchors Rockkaraoke! Sandra fyllde nämligen år och Elizabeth har äntligen kommit tillbaka från Danmark - båda bra anledningar att fira!


Mio och Elizabeth sprang fram till pärmen och valde låtar dem ville sjunga...

Väl där träffade vi en massa av Sandras vänner som också kommit dit för att fira henne, tyvärr fick inte alla plats vid bordet men vi underhöll oss själva! Elizabeth och Mio passade på att anmäla sig till karaoken...


Sandras födelsekalas på Anchor!

Tyvärr så var Sandra tvungen att gå tidigt eftersom hon skulle jobba dagen efter men då träffade vi andra på några trevliga musikerkollegor, som vi hängde med resten av kvällen. En av dem, Eddie, fick också hoppa in som karaoke-värd då han fick ställa upp för den andra värden som tydligen mådde dåligt.


Jag och Mio som väntar på att Elizabeth ska börja sjunga!

Elizabeth började lite vackert med att sjunga covern "Aerials" av System of a down och avslutade den med growlrefräng som gjorde att Anchors DJ vaknade till i båset och började planera en liten överaskning nästa gång det var Elizabeths tur att sjunga.



Väl på plats nästa gång valde hon att sjunga "Immortal" av Evanescence och men när hon skulle gå av scenen blev hon stoppad av karaoke-värden Eddie som fick in ett önskemål från DJ:en att köra "Walk" av Pantera! Eddie hängde på och så blev en Pantera-duett!



Mio hedrade Dio genom att sjunga "Rainbow in the Dark" som en riktig rock diva! Hon fortsatte senare att sjunga en låt med Led Zeppelin och tänkte senare sjunga Nightwish, men Nightwish-lotten blev aldrig dragen så vi får ta en raincheck på den och komma dit en annan gång! ;-)


Kommentarer
Postat av: Grimgoth

Ja det rocka ju på rätt bra där måste jag säga.

2010-08-10 @ 17:25:20
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0