Renoveringsdax!

Så nu var det dags för att fortsätta renovering av vår lägenhet, nämligen nedervåningen. Vi har en etagelägenhet vars övervåning vi renverade innan vi flyttade in, men som vi trodde vi skulle få möjlighet att fortsätta renovera när vi hade flyttat in, trots dubbla band och heltidsjobb. Nu har vi slutat tro på att vi ska fixa det själva och faktiskt tagit in en firma som gör mycket av jobbet åt oss, så äntligen börjar vi närma oss stadiet till att vi ska välja tapeter.

Här nedan hittade vi tapeten som vi tror vi vill ha till vardagsrummet. Den är brun medaljoner och har läderstruktur. Eftersom lägenheten är så stor (137 kvm) så kan vi inte bara göra den svart och vit som våra tidigare lägenheter utan känslan blir sjukhus. Tror det här blir riktigt nice!




Kommentarer
Postat av: Annely

SV: Tack som fän! :D

2011-01-25 @ 10:10:04
URL: http://ereshkigal.webblogg.se/
Postat av: Bumbi

Vad kul. Tror jag varit inne i nån etagevåning på din gata med mor min någon gång. Hur många rum har ni. Går också runt i "renoveringstankar" och får över besiktningsmannen på torsdag. :) Men det blir nog bara något lager färg på våra väggar så får resten av flyttkassan gå till ny soffa. :D

2011-01-25 @ 12:01:25
URL: http://annabumbi.blogspot.com
Postat av: Fredrik

Vad kul då, lycka till!



Lurigt det där med för mycket vitt, att det ser sjukhus ut då. Men, petar man in en massa svarta möbler så går det att råda bot på problemet, om inte rummet är för stort.

Man vill ju inte bo i en väntsal. :)

2011-01-25 @ 12:20:02
URL: http://kreem.blogg.se/
Postat av: Fred

Ser bra ut! Glöm inte att posta slutresultatet!

2011-01-25 @ 20:43:19
URL: http://woodsmanfred.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0