Frantic Ambers gig från Sweden Rock i P3 Live ikväll!

Frantic Amber live på SRF
Foto: Mikael Lindberg

Ikväll efter kl. 20:30  kommer Musikguiden i P3 Live att spela vårt gig från Sweden Rock i år vilket förstås känns som en ära för oss! Så här låter det på P3:s hemsida:

"Frantic Amber är ett ungt, hårdsatsande och hårdspelande metalband som har sin bas i Stockholm.

Medlemmarna har dock en väldigt internationell bakgrund med Elizabeth Andrews på "röst" från Danmark, Sandra Sterner på bas från Norge, Mio Jäger på gitarr från Japan och Maria "Mary Raven" Säfstrand på gitarr från Sverige.  

Bandet har gjort succé i Ryssland och har just avslutat sin andra turné där i år.

Vi spelade in dem på Sweden Rock Festival i juni. Och fastän tyska Accept spelade samtidigt på en större scen bredvid, var det tydligt att publiken strömmade mot scenen där Frantic Amber röjde loss."

______

Efter kl 22:00 finns hela konserten för lyssning på deras hemsida!


Så blev man med Mac...

Idag så blev jag med en ny bebis... Inte mindre än en Mac Pro dator, tre år gammal men ändå med 8-kärnig 2,8 Ghz processor, 10 Gb ramminne och 4 st 1 Tb hårddiskar. Inte så dumt! Här ska det redigeras HD-material från Ryssland! :-D
Rep inför Ryssland

Det repades en del inför Ryssland men vi glömde inte bort att ha kul!
Vilken film är det här ifrån då? ;-)


Erik är numera taktgeneral! Vi får dock kanske uppgradera hans hatt då?

Nu är vi hemma igen som ni märker. Jag ska se när jag har tid att sätta mig när och blogga om resan, det kommer ta lite tid för vi har fullt upp med försäljning av lägenheten. Men den som väntar på något gott..!

Battleship

En överraskande trailer med svensk anknytning.

RSS 2.0