Killerfredag med grillat och film

Sandra kom över lite spontant i fredags och vi bestämde oss för att hyra lite film och grilla med Marcus. Tre filmer blev det: NO-DO, The Grudge 3 och The collector. Så trevligt som det var sagt så fick vi välja en fjärde film att få på köpet när vi hyrde tre filmer! En kampanj som filmbutiken i Farsta har augusti ut... Nice! Längre ner ser ni vilken fjärde film som valdes!


Grillat på terassen!

Eftersom ingen av oss (Sandra och mig) kunde grilla var det tur att Marcus hade tid att käka med oss. Grillningen bestod av fläskfilé och chorizo med tillhörande potatissallad - och den satt bra vill jag säga!


Mums

Vi började med The Grudge 3 och hoppades på att få se en mörk psykologisk asiatisk skräckis, men som med så många västerländska skräckfilmer så borde man titta bort så fort man ser någon högre siffra än "2" efter filmen titel... Jäklar vad den var dålig, enda behållningen var en liten spökpojke som sa "Toshi" i trappan. Vi skrattade åt
den scenen nästan resten av filmen.


Redo för filmkväll!

Nästa film till rakning var en spansk skräckfilm vid namn NO-DO: û Ondskans mir, som var en glad överaskning! Eller så glad kanske den inte var, men den var riktigt bra! Bra story, bra skådespel, snygg som få och med en handling som ger pikar religiös organisation. En film i min smak! På sina ställen kunde den vara lite seg, men det kan jag bortse ifrån när en film är så snygg.


Den fjärde filmen! Saw, en riktig klassisker...

Tredje filmen var dock en stor besvikelse, inte på grund av filmen i sig, utan för att filmbutiken hade lagt ner fel film i fodralet. Istället för en thriller om seriemördare så fick man en dramafilm vid namn "Nora Roberts - Midnatt vid floden"! Förstå besvikelsen... Ni kan säker räkna ut att den filmen inte slogs på!


Fel film i rätt fodral...


Kommentarer
Postat av: Seance

App..App.."men som med så många västerländska skräckfilmer så borde man titta bort så fort man ser någon högre siffra än "2" efter filmen titel... "The Exorcist III är fullkomligt lysande. Terror on Elm Street III är inte oäven Dokken gör titelspåret och Patricia Arquette har huvudrollen.

SAW 6 såg jag på bio den var en rejäl upphämtning om man jämför med de andra Saw uppföljarna.

Ser duktigt fram emot Predators finns ju lite sköna trailers om den på min blogg (;

2010-08-10 @ 01:08:41
URL: http://seance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0