Rysslandturné no2 - Dag 1

Bättre sent än aldrig? Får man hopppas i alla fall. Här är första delen av vår återresa till Ryssland för vår första headlineturné! Dagen till ära åkte vi till Arlanda lagom 3 timmar innan avfart. Efter en del styr med vikt och specialbagage så kunde vi gå på planet som på två timmar skulle ta oss till Moskva.


Vi redo för revansch i Ryssland!


Det mesta på Areoflot var på ryska, det gav helt klart en passande stämning dit vi var på väg. 

 Vi skulle resa med det ryska bolaget Aeroflot, SAS hade inte tillräckligt många platser på sin tur till Moskva den dagen vi behövde åka så det fanns egentligen inget alternativ. När jag bokade biljetter så visste jag faktiskt ingenting om Aeroflot men fick veta av både bandet och kompisar att ryktet inte var det bästa. Våran resa med Aeroflot gick dock riktigt bra. Bra mat, punktligt och trevlig personal.Sovande klubben... Haha!


Erik Röjås (Dekadence/Netherbird) har varit vår session och live trummis sen Sweden Rock, han var riktigt sugen på att visa vad han går för i Ryssland.

På flygplatsen så möttes vi av vår bokare Valery och hans vänner. Valery har sin egen label Blackend Life Productions som vi samarbetar med i Ryssland. Han har varit kanon med oss och både tryckt upp en rysk version på våran EP och gjort promotion för oss här. Nu arrangerar han sin egen första turné med oss, även om det var han som arrangerade Tula-giget på våran förra turné I Ryssland.Äntligen var vi framme vid tullen!


Allt är snyggt på flygplatsen i Moskva, till och med toaletterna.

En gul buss med leopardtyg på insidan hämtade oss och resan fortsatte mot staden Tula där vi skulle sova. Valery försäkrade oss om att det skulle vara en ny buss imorgon bitti, som var större för två andra band som skulle spela förband skulle dela buss med oss. Det ena bandet var Cavandish, Valerys band, som vi även spelade med förra gången vi var i Ryssland.Lycka till med att försöka växla pengar i en automat endast på ryska.Jag och Elizabeth stod i säkert 30 min och försökte få ut rätt antal ryska rubel, rädda att trycka fel när allt sttod på ryska. Till slut hjälpte en tjej i sällskapet oss! :-)

Resan till Tula från Moskva sa dem skulle ta 3 timmar, i vanlig ordning tog det sex timmar, men med trevligt sällskap så gjorde det ingenting. Vi stannade och handlade lite proviant. Dels våran (och inte minst Sandras favorit) vodka/energiddryck blandningen Reddevil, men också chips i alla möjliga smaker.Den gula faran, leopardbussen - kärt barn har många namn!


Back in Russia

Det hann mörkna innan vi hann fram till Tula, men väl där väntade både vänner och middag. Dima var ett nytt ansikte för oss, en trevlig prick som skulle visa sig vara turnéns kock då han lagade nästan alla våra måltider. Alltid jättegott! När han stod och lagade mat så dök vår vän och tour manager från förra turnéen, Sergey. Sergey var med oss i vanen under hela förra turnéen. Det var så roligt att få träffa honom och Valery igen.Hemma hos Valery satt postern från första turnéen med Hysterica kvar! :-D


Supergoda maten!!


Välkomstmiddagen hemma hos Valery!


Kommentarer
Postat av: Avarquare

Meeeer bilder :D det är skitkul att se och läsa sånt här! :)

2011-11-09 @ 11:12:52
URL: http://avarquare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0