Ekenstock Festival

Vårens gig-yra inleddes med ett gig i Haninge som headline på Ekenstock Festivalen på Ekensgård. Detta var också vårat första gig efter Sandras Australien-resa. Hon kom faktiskt hem samma dag som detta gig, klockan elva på morgonen (vi skulle spela klockan 22.00). Hon var verkligen en tapper tjej då hon med jetlag åkte och körde en uppvärmingsrep och sedan bar grejer med oss till giget.


Äntligen är Sandra och Elizabeth tillbaka!

Även Elizabeth har varit borta från oss ett tag då hon beslutat sig för att flytta hem till Danmark, och bara kommer upp till Stockholm till gig, inspelning och liknande. Nu när vårt distanssamarbete varat i ca en månad så kan vi glatt berätta att det fungerar väldigt bra!


Vår livetrummis - Erik Röjjås!


När vi väl vär där tog vi det lugnt i gräset och åt hamburgarna som var bandmaten. Solen sken och vädret kändes faktiskt äntligen som sommar. Kvällens trummis (och även för de två andra gigen samma vecka) var Erik Röjjås från banden Decadence och Netherbird. Han är en grym trummis och ställde upp för oss med mycket kort varsel! Det var även han som körde på vårt gig i Göteborg i februari. Tack Erik!


Mitt hår har börjat bli brunt.. Kanske är dags att färga det svart igen eller är det snyggt som det är..?

Logen såg ut ungefär som man kan vänta sig på en fritidsgård, söt och städad och utan alkohol, men det var fylld av all möjlig frukt, godis och annan dricka man kunde tänka sig. Så det gick ingen nöd på oss.


I logen...


Mio klarsminkad och ready to rock...

Något annat kul var att tjejerna från mitt gamla band Vision skulle lira samma kväll (numera under namnet Spitchic). Klart skulle man se dem! Här sitter dem och glassar i logen och nedan även lite livebilder från deras gig.


Spöklika Spitchic...Isabella (Queen B) kickar loss på första låten.


Mona med ett av deras ökända lösskägg! :-)
Våran gamla trummis Emlee spelar i det bandet.


Isabella kör lite sweettalk på scenkanten i mitten av giget

Efter en rivig show fylld av gamla minnen aå var det bara ett band emellan och sedan dags för oss att gå upp på scen! Efter Wacken Metal Battle-giget så kör vi nu alltid intron, och inte missade vi att ha med oss det när vi skulle köra som headliner. Stämmningen steg tills vårt gig brakade igång med Wrath of Judgement som som vanligt är våran öppningslåt.Giget var skitkul men tyvärr hade vi problem med basljudet under hela giget då basförstärkaren hade gått sönder precis innan vi skulle gå på. Om basen hördes bara skrap och efter 20 min dog ljudet helt. Tack vare duktiga tekniker, ett trumsolo av Erik och en frågestund på scen av publiken till bandet så klarades det upp på ett smidigt sätt. Efter det lilla avbrottet så fortsatte vi giget som inget hade hänt (hoppas jag?). Kul som fan var det i alla fall. :-)

Nu var det första av sommarens gig avklarat, och extra kul var det att får göra det med Spitchic. Nästa gång vi ska giga med dem kommer bli på Sweden Rock Festival, de spelar precis innan oss på samma scen (Rockklassikerscenen) den 9:e juni. Det kommer bli awesome!

Kommentarer
Postat av: Mia Krische

Så kul att kunna följa er på nätet :) det piggar upp en gammal tanta ;)

Apropå det där med håret...brunt, svart, grönt...whatever du/ni skulle rocka skiten ur oss alla skalliga om det var så !!!

Lycka till och rock on !

2011-06-02 @ 21:42:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0