Outfit till grammisgalan Del 1

Som jag nämnt tidigare i dessa inlägg 1 & 2, så ska jag alltså på grammisgalan. Eftersom klädkoden på grammisgalan är cocktailklänning har jag frenetiskt letat efter en klänning som jag gillar och som passar mig. Och som man kanske hör redan på ordet "cocktail-klänning" redan så är det inte in en lätt uppgift för en metaltjej...

Tack vare en kollega på jobbet som jag upplyste detta problem för så kom idéen upp att sy upp någonting! Jag kontaktade då min kära vän Hedvig för att hjälpa mig med arbetet då jag själv inte har sytt ordentligt på evigheter! Vi har designat den tillsammans och den kommer bli grym snygg!

På Hedvigs blogg i kategorin "Grammisblåsan" kommer ni kunna följa arbetet med klänningen och på min blogg kommer ni få se outfit:en växa fram med skor och annat smått och gott. Spännande va?





Kommentarer
Postat av: Herr Svedin

Kuuul!!! Hälsa lilla Hedgehog! :D

2011-01-03 @ 14:13:10
Postat av: Hedvig

Wohooo! Inte de bästa bilderna, men det kommer garanterat bli den bästa klänningen! :)



Och Herr Svedin, du kan väl hälsa till mig själv!

2011-01-03 @ 14:22:14
URL: http://hedvighandarbetar.blogspot.com/
Postat av: Fred

Har inte varit speciellt aktiv på nätet det senaste och upptäckte just din nya design... Grymt snyggt måste jag säga! Gott nytt på dig och ha det gött på grammisen!

2011-01-03 @ 17:47:47
URL: http://woodsmanfred.blogspot.com/
Postat av: Lola Döds

Tack ^^ Jag diggar din nya också, som fan!

2011-01-04 @ 00:39:27
URL: http://loladods.blogg.se/
Postat av: Seance

sv: Nä jag är inte sådant där jättenördigt Rush fan som är 35 år och bor i mammas källare.Utan det är vissa låtar och album som jag gillar starkt och när de ska spela mitt favorit Rush album från början till slut och ett låtset från hela deras karriär så var det bara att slå till på en biljett, sammanlagt spelar de 3 och en halvtimme inklusive paus.

2011-01-04 @ 05:32:11
URL: http://seance.blogg.se/
Postat av: Art By Tina/Tina Axelsson

Vilken bra idé - och spännande projekt minst sagt, både att få en helt unik klänning + att klä på sig den och dra iväg på grammisgala. Avis - neeeeee.

2011-01-05 @ 11:00:57
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0