Sonic Syndicate gör en Rammstein

Så var det dags för nästa band att göra en Rammstein. Med inhyrda strippor, droger och blod vill de skapa rubriker, det kan man säga vad man vill om eftersom det uppenbarligen fungerar. Facebook och Youtube.com har gått bananas med censuren vilket har generat en nyhet i Expressen. Videon finns ingenstans påYoutube och Facebook gick till och med så långt att de tagit bort hela Sonic Syndicates fansida som innehöll tusentals kontakter.

Nog för att Sonic Syndicate är lite för popigt för min bag kanske (speciellt med deras nya skiva som innehåller rena pojkbandslåtar...) men jag tycker att det var överdrivet av Facebook att ta bort hela deras fansida. Räckte det inte bara med att ta bort videon och censurera länkarna till videon? Undrar om de tar bort Facebook-konton också som sprider videon?


SONIC SYNDICATE - Turn It Up en Yahoo! Video


Btw: Vi får väl se om detta blandband får kommentarer om att huruvida dem kan spela/skriva låtar bara för att de visar bröst? Tjejmetalband får ju höra sånt oavsett hur mycket dem har på sig.Det får väl bli burkor för nästa Frantic Amber video?

Tack Amina för länken till videon!

Kommentarer
Postat av: Mattias

Fjantigt att banna en sån här video, ingenting jämfört med Rammstein..

2010-10-02 @ 18:00:47
URL: http://hasselbackspotatis.blogspot.com
Postat av: Anonym

Killar som tycker att tjejband visar för mycket är latent homosexuella och drömmer homo erotiska drömmar om de manliga medlemmarna i valfritt black metal band med panda sminkning.

2010-10-02 @ 21:27:27
Postat av: Jen

Urlöjligt att att banna den här videon. Med tanke på vad som visas i "normala" tv-sändningar och på hur mycket reklam som baseras på sex i dag så tycker jag att det är konstigt att moral och censur från förrförra årtiondet fortfarande gör sig hörd när det gäller "udda livstilar"



Sex,drugs & rock n roll... vem fan vill vara svensson?

2010-10-02 @ 21:48:37
URL: http://eejit.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skillanden är att Rammstein hade ett budskap (läs texten till låten och reflektera) samt en kontext. Sonic Syndicate har varken eller.



Det som gör MIG förbannad är hur man tycks anta att i synnerhet män ska tycka att det är en kool video bara för att det är pattar och röv och saker som slås sönder i slow-motion. Vill jag se naket ser jag på porr. Kunde de verkligen inte komma på NÅNTING bättre? Det visuella är uppenbarligen precis lika tomt som musiken.



Fy fan för JC/Carlingsband inom metal.

2010-10-02 @ 22:34:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0