Skarsgård vinner pris för Trueblood (igen)



I lördags så fick Alexander Skarsgård pris som Best Horror Actor vid amerikanska Scream Award för sin roll, Eric Northman, i TV-serien Trueblood. Med detta så knep han pris från Scream Award för andra året i rad! Kan bara hälsa honom grattis och att han är värd det. Priset tog han emot av Marilyn Manson.

Den grymma serien Trueblood knep desstutom tre priser till, Anna Paquin som spelar Sookie tog hem Best Horror Actress och Stephen Moyer (Bill) tog tillsammans med Mariana Klaveno (Lorena) priset för Holy Sh*t Scene of the Year för sexscenen som inkluderade huvudrotation. Sist men inte minst fick serien det eftertraktade priset som bästa TV-serie, som de också tagit hem för andra året i rad. Jag kan bara säga att jag förstår vad de menar på Scream Awards, jag är ju galen i serien!

Lite om Scream Awards:
Scream Awards är gala tillägnat utmärkelser i filmer och serier i genren skräck, sci-fi och fantasy. Ursprungligen hade den endast priset som "Scream Queen" och "Heroic Performance" för skådespelare inom långfilm, men har nu vuxit till att omfatta fler priser inom dessa tre genrer samt spridit sig till TV-serier och även serietidningar. Sen 2006 har eventet tagit plats på den så kallde Greek Theatre i Los Angeles, California. Band som Ozzy Osbourne och Korn har spelat i samband med detta. Detta år delade Ozzys dotter Kelly ut priserna.

Programmet sändas ikväll (tisdag) i USA kl.21.00 amerikansk tid. Följ med här:
Scream Awards on Spike TV



Kommentarer
Postat av: FINI

tack som fan snygging! :p

2010-10-19 @ 10:02:31
URL: http://fini.blogg.se/
Postat av: djustd

Kikar in...Ha en fin dag, kram! =)

2010-10-19 @ 10:06:10
URL: http://djustd.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Verkar gå bra för han, kul!!

2010-10-19 @ 10:39:27
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0