Påskdemo



Om ni undrar vart jag har tagit vägen de senaste dagarna så var det såhär att i söndags när vi repade med Frantic berättade alla att de skulle iväg i Påsk. Fyra personer i bandet ska alltså åka till fyra olika platser i totalt tre länder och fira påsk och träffa vänner, bekanta med mera. Då kom vi på den ypperliga idéen att nyttja tillfället att promota Frantic Amber och diskuterade alltifrån visitkort till merchandise och kom fram till att bästa sättet vore ju att ha med sig en demo, och förmodligen var det enda som vi skulle hinna fixa på två dagar eftersom man kan trycka upp det själv..

...Dock så behöver man både bra bilder, bra låtar och en jäkla massa tålamod för att trycka upp en bra demo. Här är vår väg till en bra påskdemo.

På söndagen då fick alla rota fram några snygga svarta kläder och så påbörjades jakten på en fotograf. Egentligen är det i princip omöjlig att få tag på en fotograf på några timmar, men tack vare att Skorpan ställde upp(åter igen) så blev det flera snygga bilder tagna i replokalen med min kamera och han som fotograf. När det sen kom till låtarna så hade vi ju två stycken låtar så gott som färdiginspelade, så när som på lead gitarr alltså. Vi bestämde vi oss för att använda dem, även om de inte var mastrade. Man tager vad haver tänkte vi.

Men icke! Som från en klar himmel kommer en kompis till Elizabeth (Magnus, Whale Shark Studios) som säger att han kan tänka mastra låtarna på en dag. Och under tiden jag gör omslaget så mastrade han låtarna. Redan vid första omgången så blev Bloodlust asbra, men gitarrerna i Unbreakable var inte helt klockrena. Varav då jag, Skorpan och Magnus bestämmer oss för att göra om det! Så nya skivor köps, låten mixas om av Skorpan och till sist så mastrade Magnus om den nya mixen och baam - klockren demo! Inte skiva, men en riktigt bra demo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0